SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Cellbes Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.cellbes.no/

Store RSS

Cellbes Kjøp mote & klær online hos Cellbes.

Kjøp klær m.m. billig & enkelt hos Cellbes på Internett og på postordre! Cellbes har Dame, Herre, Barn & ungdom, Sko & tilbehør, Undertøy, Hjem, Tilbud & Salg for enhver smak.

Du finner mange kjente merker, bl.a. Cellbes, Hello Kitty, Demo, Free Spirit & CFL, og akkurat nå er Tunika, Tunika, Kjole, Stretchjeans & Tunika populære.

  • Trygg levering

  • Sikker betaling

  • 14 dagers angrerett


Cellbes tilbyr et stort utvalg av klær og hjemmetekstiler til lave priser. Firmaet har omtrent 100 ansatte og en omsetning på ca. 500 millioner.

  • Cellbes tilbudskode, cellbes salg, cellbes kampanjer, rimelige moteklær, billige moteklær, salg moteklær, rimelige klær
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Opptil 70% rabatt i Cellbes salg

Cellbes tilbyr moteklær på nettet til gode priser. Selskapet er en del av Group Consortio Fashion Group, en av de ledende gruppene i Norden for postordre og e-handel. Andre nettbutikker som er med i gruppen er Bubbleroom, Halens og Discount24.

Cellbes ble opprinnelig startet i 1954 i Borås, Sverige, og solgte i sin tid japansk bomullslerret. Sortimentet ble etterhvert utvidet og i 1964 kom den første katalogen. Innen år 2000 hadde virksomheten blitt internasjonal og Cellbes solgte også til resten av Norden, med cirka 5000 ordre hver eneste dag. I 2004 ble Cellbes solgt til Halens postordrer AB. Cellbes ble utpekt i 2012 som et av årets beste selskaper av PAR og Veckans Affärer. Hovedmarkedene for Cellbes er i Norden, Russland, Baltikum, Polen, Tsjekkia, Slovakia og Slovenia. Partnermarkeder finnes in Tyskland, Sveits og Østerrike.

Cellbes har et stort utvalg med klær og andre varer til gode priser. Den største kundegruppen er kvinner som er på utkikk etter å finne sin egen motestil, men som ikke nødvendigvis er ute etter å jage de siste trendene. Malsettingen er å tilpasse seg kundenes ønsker ved å lytte, veilede og inspirere. Cellbes har også utvalg til herrer, barn og ungdom, og tilbyr andre varer som sko, tilbehør og hjemmetekstil. Nettbutikken selger mange kjenter merkevarer; blant annet Cellbes, Demo, CFL, Little Mistress og Hello Kitty.

Utvalget kommer i følgende kategorier:

DAME Inspirasjon, Nyheter, Romantic, Rocky style, Classic, Chic, Overdeler, Kjoler, Nederdeler, Yttertøy, Sport & fritid, Nattøy & koseplagg, Undertøy, Badetøy, Sko, Tilbehør, Formguide
HERRE Overdeler, Nederdeler, Sport & fritid, Nattøy & koseplagg, Undertøy, Badetøy, Tilbehør
BARN & UNGDOM Nyheter, Jenter, Gutter, Yttertøy, Tilbehør, Sko, Festklær, Merker
UNDERTØY Dame, Herre, Barn & ungdom
HJEM Gardiner, Baderom, Seng, Kjøkken, Duker, Tepper, Dekor, Møbeltilbehør, Julen
TILBUD SALG Dame, Herre, Barn & ungdom, Sko & tilbehør, Classic, Chic, Fritid, Hjem

Cellbes garanterer trygg levering, sikker betaling og 14 dagers angrerett. Nettbutikken er godkjent som trygg e-handel, noe som betyr at virksomheten oppfyller 12 viktige krav relatert til e-handel. Det blir løpende kontrollert at kravene etterfølges.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Få 100kr i avslag for hver 500kr du handler for

Opptil 50% rabatt – romjulssalg og januarsalg hos Cellbes

Ukentlige tilbud hos Cellbes

Romjulssalg hos Cellbes

Black Friday tilbud Cellbes – GRATIS FRAKT hele dagen!

3 jeans for 699 hos Cellbes

100,- rabatt på undertøy og morgenkåpe hos Cellbes

Tilbudskode: Få en gratis selskapsveske hos Cellbes

Jubileumstilbud hos Cellbes

Cellbes Rabattkode – gratis sett med glass, duker og servietter