SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Bubbleroom Rabattkoder & Erbjudanden! - www.bubbleroom.no

Store RSS

Bubbleroom Bubbleroom har gått fra å være en liten og eksklusiv nettbutikk i starten i 2005 med dyre merkeklær til  å bli en mer utvidet og interaktiv moteside i 2007. I 2008 var forvandlingen komplett og den nye Bubbleroom inneholder en nettbutikk, bloggside, bloggportal og en vintageavdeling. Dermed kan Bubbleroom tilby mer enn bare moteklær. De har holdt nettsiden svært brukervennlig gjennom alle endringene, og dermed er dette en nettbutikk hvor du fort finner frem til akkurat den varen du vil ha. Hvis du er usikker på hva du ser etter, så er det mange gode tips på nettsiden.

Bubbleroom fører merker som Hang Loose, Hugo Boss og Sixtyseven for å nevne noen. Dette er gode merkevarer, med utmerket kvalitet.
Bubbleroom tilbyr alt dette til konkurransedyktige priser og tilbyr i tillegg jevnlig rabatter som ytterligere senker prisen.

For å få merker som Make Way, Mexx og Nike til et utmerket pris er det verdt å ta en tur innom rabattkode.com før du betaler i kassen hos Bubbleroom for å sjekke at du har fått med deg de siste rabattene!

  • Bubbleroom tilbud, tilbudskode bubbleroom, rimelige klær, moteklær,
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Billige klær med Bubbleroom Salg

Bubbleroom gjorde en vellykket relansering i 2008 og er nå blitt mer enn en nettbutikk. Bubbleroom har nå en egen bloggside, bloggportal og en vintageavdeling som gjør denne nettbutikken til et motesentrum. Her finner du de siste tipsene og de siste moteklærne, samt at du kan høre hva andre mener om produktene.

Nettbutikken fører fremdeles eksklusive merker, men har også her utvidet sitt konsept. Nå finner du et mye større utvalgt og du kan se Vera Moda vedsiden av Soaked in Luxuary og Nina Ricci. Her finner du noe for enhver smak.

Brukervennlighet
Bubbleroom jobber kontinuerlig med nettsiden for å øke brukervennligheten. Et problem mange støter på når de skal besøke en nettside med så mange produkter og rabatter som Bubbleroom har, er at de ”går seg vill”. Det blir vanskelig å holde fokus på hva de trenger, samt å huske hva de har sett. Dette er noe Bubbleroom fokuserer på og jobber aktivt for å forbedre den ytterligere. De har en god størrelsesguide som hjelper deg å finne rett størrelse. Skulle du likevel oppleve at plagget ikke passer, så har de gode returvilkår, med full angrefrist i 14 dager fra bestillingen er mottatt. En returseddel følger med pakken og du kan dermed lett sende pakken i retur. Skulle du ha mistet eller ødelagt denne returseddelen, så er det enkelt å laste ned en returetikett fra Bubbleroom.

Medlemskap
Bubbleroom tilbyr gode medlemsfordeler. Når du registrer deg som medlem så  får du shoppingpoeng hver gang du handler. Antall shoppingpeng er lik summen du handler for. Dette betyr at hvis du handler for 100 kr så blir det satt inn 100 shoppingpoeng på din konto. Dette er dermed enkelt og greit å holde kontroll på. Når du har fått 10 000 shoppingpoeng på konto så får du et gavekort på 500 kr, en veske og litt annet. Du behøver ikke å ha det travelt, for poengene varer hele medlemstiden din. Husk bare at du ikke kan registrere poeng i etterkant, så du må alltid logge deg inn når du skal handle for å få shoppingpoeng.

Med blogger, rabatter og merkevarer så er Bubbleroom et nettsted det er verdt å følge med på!
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 50% rabatt hos Bubbleroom

Midtsesong salg hos Bubbleroom

Opptil 50% rabatt Chiara Forthi hos Bubbleroom

Opptil 30% på Vila hos Bubbleroom

Romjulssalg hos Bubbleroom

Rabattkode: 300kr rabatt på kjøp over 1000kr hos Bubbleroom

TIlbudskode Bubbleroom: Fri frakt!

50% rabatt på Chiara Forthi hos Bubbleroom

50% rabatt hos Bubblerom på utvalgte varer

Rabattkode på kjoler hos Bubbleroom.no