SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Brandos Kampanjekode & Erbjudanden! - www.brandos.no/

Store RSS

Brandos Sko er skal ikke bare være gode å gå med, de skal også være flotte å se på. Et antrekk kan løftes av et par lekre sko, eller motsatt. Derfor er sko viktig og de fleste fortrekker å ha flere skopar slik at de alltid har et par som passer antrekket.
Brandos er en nettbutikk som har fokus på sko og er en av de ledende nettbaserte skobutikkene i Norden. For noen så kan det være vanskelig å skulle kjøpe sko på nettet for man tenker: jeg får ikke prøvd dem!
For det er svært forskjellig hva som passer, noen modeller er små i størrelsen, mens andre er store. Noen har en litt oppbygd såle, osv. Så for mange så kan det oppleves som svært vanskelig å ikke prøve skoene før man kjøper. Dette vet Brando, og derfor så gir deg muligheten til å prøve skoene i ditt eget hjem. Så frakten er gratis, og du retur retten er hele 30 dager. Så du har god tid til å finne ut hva som passer for deg.
Utvalget er stort og prisene er svært konkurransedyktige, faktisk så tilbyr Brandos seg å betale mellomlegget hvis du finner den nøyaktig samme skoen til en lavere pris, et annet sted.
Brandos har og en rekke kampanjer og tilbud, og de finner du her hos tilbudskode.com.

  • brandos tilbudskode, tilbud brandos, tilbud sko, rimelige sko, billige sko
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri frakt & fri retur från Brandos

Brandos – Gratis frakt og retur på alle varer

Brandos ble startet i 2006 og ble to år senere lansert i Norge. Selskapet har i dag nettbutikker i Sverige, Norge, Danmark og Finland og er Nordens ledende skobutikk på nettet. Brandos ble valgt som Årets Komet og Årets e-handel på Retail Awards 2012 (Svensk Handel) og Årets Skobutikk på Habit Modegalan 2012 (Magasinet Habit).

Brandos har et bredt utvalg av sko for damer, herrer og barn: inkludert sandaler, Boots, støvler, støvletter, vintersko & vinterstøvler, sneakers, ballerinasko, arbeidssko, sportssko, flip-flops, treningssko, høyhælte sko, selskapssko, brudesko, løpesko, gummistøvler og pumps. Brandos selger også jeans og vekser.

Utvalget kommer fra ledende varemerker som Adidas, Converse, Columbia, Crocs, Iron Fist, Nike, Bjørn Borg, Ed Hardy, Friis & Company, Lacoste, Miss Sixty, Puma, Reebook, Vagabond, Vans, UGG, Timberland, Gabor, Bronx, Kavat og Scholl. Til sammen har Brandos 596 skomerker i katalogen. Enkelte av varemerkene finnes bare i et fåtalls butikker.

Katalogen er inndelt i følgende kategorier:

SKO: Boots & Støvler, Gummistøvler, Sneakers, Sportssko, Tøffler, Vintersko, Lave sko
VESKER: Håndvesker, Clutch vesker, Skuldervesker, Datavesker, Sportsbags, Ryggsekker, Reisevesker
JEANS: G-Star, Lee, Levi´s, Nudie, Replay, Wrangler

Det koster ingenting å prøve sko hos Brandos. Frakt og retur er derfor helt gratis. Hvis skoene ikke helt passer eller du har ombestemt deg kan du sende dem tilbake uten ekstra kostnader. Leveringstid er normalt på 3-5 arbeidsdager. Hvis du finner samme skomodell til lavere pris ved en annen norsk butikk, kan du dessuten be om mellomlegget tilbake. Denne prisgarantien gjelder i ti dager etter at du bestilte skoene. Skoene må være av samme størrelse, kvantitet og farge og prisen kan ikke være resultat av en tilbudskampanje. Fraktkostnader må også medregnes.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Opptil 50% på alle sko hos Brandos

Opptil 50% rabatt hos Brandos

Opptil 50% i midtsesong salg hos Brandos

10-50% rabatt på sko hos Brandos

Sneakers til 10% rabatt med Brandos Rabattkode

3 for 2 på alle sko i Brandos Salg!

Opptil 70% rabatt på 20.000 par sko i Brandos salg

Cyberweekend: 20% rabatt hos Brandos

Stort salg på sko – opptil 30% rabatt med Brandos

Opptil 50% salg hos Brandos