SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Boozt Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.boozt.com/no/no

Store RSS

Boozt Boozt er stedet for alle som elsker mote! Dette er en nettbasert motebutikk, og her er det ikke bare klær som er i fokus. Hva er vel god mote og flotte antrekk uten det rette tilbehøret? Sko, smykker og vesker er minst like viktig som klærne. I tillegg så kan du lette friske opp et favoritt antrekk og gjøre det mer moteriktig ved å ha det rettet tilbehøret. Derfor finner du hos Boozt en rekke tilbehør, i tillegg til det store utvalget innen klær. Prisene er konkurransedyktige, både sammenlignet med andre lignende nettbutikker og med fysiske butikker. I tillegg så er Boozt flink til å ha gode tilbud og rabatter, og de kan du finne her hos tilbudskode.com. Mange av tilbudene fra Boozt er korte kampanjer, så det kan være lurt å melde deg på nyhetsbrevet vårt så du ikke går glipp av noen. Ettersom frakten er gratis på alle ordre på over 499,- kr så blir prisene enda rimeligere sammenlignet med å kjøpe i butikk.

Du vil også finne en rekke merker og plagg som ikke selges i vanlige butikker. Så istedenfor å måtte gå fra til butikk til butikk for å finne de rette plaggene, så vil du finne det meste her.

  • boozt tilbud, tilbudskode boozt, tilbud sko, tilbud dameklær, tilbud klær
 

Active Coupons

Currently 5 active coupons

Fri frakt over 499 kr från Boozt

60% rabatt på moteklær til menn på Boozt

Boozt.com: Gratis frakt på bestillinger over 499,-kr

Salg på barneklær hos Boozt

Stort salg på Boozt

Boozt.com ble opprettet i 2009 og er rettet mot Skandinavias mest motebevisste. Virksomheten drives av ecommerce gruppen BZT FAshion AB, bedre kjent som Boozt Group. Hovedkvarteret ligger i Malmø, Sverige.

Boozt spesialiserer seg på salg av moteklær av høy kvalitet, og tilbyr en rekke skandinaviske og internasjonale merker. Utvalget inkluderer en rekke svenske og danske designermerker: Bruuns Bazaar, Day Birger et Mikkelsen, Octopus Copenhagen, Ticket to Heaven, Tusnelda Bloch, Mini A Ture, Friis & Company og Pieces. Blant de internasjonal navnene finner vi blant annet Desigual, Vila, Esprit, Selected Femme, Filippa K, Vero Moda, Oasis, Warehouse og Jack & Jones.

Utvalget er rettet mot hele familien og varer er tilgjengelig for kvinner, menn og barn. Hos Boozt kan du finne noe til enhver smak og prisklasse. Boozt tilbyr høy kvalitet men er ikke eksluderende. Utvalget gjennomføres nøye av eksperter på området, slik at du kan finne de beste designerne og kjente merker på nettsiden. I tillegg til klær kan du også finne lignende varer som vesker, smykker og sko. Det finnes til og med en egen seksjon for golfklær. Produktkatalogen omfatter blant annet følgende merker:

DAMETØY Vero Moda, Esprit, Vila, Soaked In Luxury, Lavand, Rützou, Friis & Company, Day Birger et Mikkelsen, Desigual, Selected Femme, Filippa K

HERRETØY Jack & Jones, G-Star Raw, Hugo Boss, Matinique, Tommy Hilfiger, Diesel, Signal, RedGreen

BARNE & BABYTØY (alt fra babyer til barn i 12-års alderen)
LEGO wear, Mini A Ture, Name it, Abeko rainwear, Abeko, Petit Bateau, Wheat

Boozt tilbyr fri frakt for alle ordre over 499 kroner. Målet er å yte den beste service. Derfor mottar du alltid bestillingen fra Boozt innen 2-7 arbeidsdager. All levering er rask og sikker. Hvis du skulle ønske å returenere varen, kan dette gjøres gennom Posten/Bring og pengene vil være tilbake på din konto innen 5 arbeidsdager fra registrert retur. Kundeservice er tilgjengelig per telefon og epost fra mandag til fredag i perioden 08:00-19:00. Alle spørsmål og klager besvares innen en arbeidsdag.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

Spar penger på designer salget til Boozt

Romjulssalg hos Boozt

50% på alt på Black Friday hos Boozt

Midtsesongsalg hos Boozt

Strore rabatter hos Boozt

Opptil 50% rabatt på vårskolleskjon hos Boozt kids

TIlbudskode: 500 kroner rabatt hos Boozt

Tilbudskode: 20% ekstra rabatt hos Boozt

Opptil 40% rabatt på topper hos Boozt

Opptil 400 kr rabatt hos Boozt