SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Boohoo Code & Erbjudanden! - no.boohoo.com/

Store RSS

Boohoo Internett er stedet for å finne de interessante klesbutikkene. Boohoo er et merket som ikke er så kjent i Norge, men som har klær med fantastiske farger og passform. Dette merket rettet seg om mennesker i tyveårene som elsker det litt røffe, trendy og frem for alt; moteriktige. Dette er stedet å finne de mest unike plaggene og skoene som garantert vil få deg til å skille deg ut og føle deg vell.
Boohoo er flink til å finne den siste moten og legger ut nytt hver eneste dag slik for å være først med det siste. I tillegg til klær så vil du finne mye tilbehør som kan være prikken over i’en og gi deg et gjennomført look.
Boohoo sin nettside er på engelsk, men den er lett å finne frem i. Du bare trykker på den avdelingen du ønsker å se nærmere på, enten dette er klær for kvinner, for menn, sko eller tilbehør. Butikken sender raskt ut varene, men maksimum 10 plagg per forsendelse. NB: husk å ta hensyn til norske toll regler som gjelder for handel på internett, som du finner på: toll.no
Boohoo har et rimelig prisnivå på kvalitetsvarer, så selv når du betaler toll på varene så kan du gjøre et kupp. I tillegg til det generelt lave prisnivået, så har Boohoo ofte en rekke tilbud og kampanjer. Vi finner og legger ut de aller fleste kampanjene her på tilbudskode.com

  • boohoo tilbudskode, tilbud boohoo, billige klær, rimelige klær
 

Active Coupons

Currently 4 active coupons

Billige designerklær i stort Boohoo salg

Fri frakt over 250 kr från Boohoo

Fri frakt ved kjøp over 250 kr hos Boohoo

Last ned appen og få 10% rabatt på din første bestilling hos Boohoo

Boohoo har siden oppstarten i 2006 etablert seg som en sterkt og spennende nettbutikk. De har fokus på trendy moteklær til en grei pris. Siden oppstarten har de etablert seg som en ledende nettbutikk når det gjelder denne type produkter og har vunnet flere priser for dette.
Boohoo brenner for mote og deler sine inntrykk, nyheter i motebilde og mye mer, på sin blogg, på sosiale medier som twitter og facebook.

Boohoo sender varer til kunder over hele verden, men de har per i dag ikke en bytte ordning. Dette vil si at du kan sende varen tilbake og få penger tilbake, men du må selv stå for deler av kostnaden i så tilfelle. Vi anbefaler at du leser nøye igjennom frakt og retur betingelsene og at du eventuelt kontakter deres kundeservice avdeling for å forsikre deg om at du har forstått betingelsene.
De har en egen størrelsesguide som kan være til stor hjelp for å sikre at du kjøper rett størrelse på første forsøk, så det er absolutt å anbefale at du bruker denne ved alle kjøp. På denne måten reduserer du risikoen for å kjøpe feil størrelse.

Boohoo har en rekke unike moteklær som du ikke finner i Norge og kvaliteten på deres produkter er høy. I tillegg så har de ofte salg og kampanjer som senker prisnivået ytterligere.

Boohoo er for trendy 20-åringer, men de har også en rekke plagg som kan brukes for å gi et antrekk akkurat den siste, ekstra piffen det trenger. I tillegg så har de mye flott tilbehør og sko som kan være verdt en ekstra titt.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

1000 antrekk til £15 og under hos Boohoo

30% rabatt på varer hos Boohoo

25% rabatt på sommerbutikken hos Boohoo

30% rabatt på maxikjoler hos Boohoo

Hundrevis av kjoler til under 205 kr hos Boohoo

Opptil 50% rabatt, påsketilbud hos Boohoo

10% rabatt for nye kunder hos Boohoo

70% rabatt, januarsalg hos Boohoo

ManicMonday! 50% rabatt på klær hos Boohoo

Cyberukens siste dag hos Boohoo! 50% rabatt på klær!