SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Boligprint Gavekortskode & Erbjudanden! - boligprint.dk/

Store RSS

Boligprint Bare fantasien setter grenser

 

Boligprint.dk hjelper deg med å piffe opp hverdagen i hjemmet. Hos Boligprint.dk kan du designe alt fra plakater, fotostater, magneter og dusjforheng med print eller folie. Folien kan også limes på skapdører, glass, metall, gulv osv.

Boligprint.dk opererer med Creatify, et designprogram hvor du kan utfolde deg og som ikke minst er enkelt å håndtere. Du velger farger, skrifttyper og gjerne dine egne bilder. Å innrede sitt hjem med egne ideer er både gøy og inspirerende.

 

Vil du gjøre noe nytt hjemme, men er i tvil om hvordan, besøk Boligprint’s blogg, folielovers.dk og få inspirasjon, eller kontakt deres kundeservice hvor de med glede hjelper deg med alle spørsmål, både når det gjelder montering, Creatify og ideer. For de ansatte på Boligprint.dk er det veldig viktig at kundene alltid trives, føler seg velkommen og får en god helhetsopplevelse.

 

Fri frakt over kr 500

Tjen poeng ved hvert kjøp

Vi på Tilbudskode følger Boligprint, deres nyheter og tilbud.

 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Fri fragt v/køb over 500,- från Boligprint

Boligprint.dk elsker å la seg inspirere og gå på oppdagelsesferd i det kreative univers. De elsker å leke med ideer og eksperimentere med forskjellige materialer og uttrykk. Derfor vil Boligprint.dk gjerne få lov til å ønske deg velkommen til sin blogg, folielovers.dk. Folielovers.dk drives av redaktør og skribent Signe Arnfred Stie som elsker å utforske nye trender mens redaktør og grafiker Camilla Engel tryller i Photoshop eller fordyper seg i CSS for å få folielovers.dk til å skinne.
Hvis du deler noe av Signe og Camillas lidenskap for dekorasjon, innredning og uttrykk, er dette stedet å følge dem. Her vil du finne fullt av eksempler og ideer om hvordan du kan personlig gjøre ditt hjem med print og folie.
 

På folielovers.dk er målet å dele inspirasjon, veiledning og erfaringer. Hvis du har egne ideer eller har laget et prosjekt selv, er du velkommen til å ta kontakt på kontakt@folielovers.dk, for er det noe de setter stor pris på, så er det muligheten til å inspirere hverandre. Husk at du også kan følge de på Facebook, Instagram og Pinterest.
 

For Michael K. Sørensen som er eier av boligprint.dk er det viktig å formidle at hos boligprint.dk er kunden den høyeste prioriteten. Det legges stor vekt på brukervennlighet og kundeservice. Boligprint.dk gjør alt de kan for å hjelpe sine kunder på best mulig måte, derfor tilbyr Boligprint.dk support både via telefon og mail så du alltid kan komme i kontakt med dem.
 

Vi ønsker deg en god opplevelse med online kjøp på boligprint.dk og ikke minst riktig god leselyst med folielivers.dk