SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Bangerhead Rabattkode & Erbjudanden! - https://www.bangerhead.no/

Store RSS

Bangerhead Det er en rekke forskjellige sminke og skjønnhetspleie tilgjengelig på markedet. Dette gjøre det lettere å finne akkurat det produktet som passer best dine behov. Bangerhead er en av nettbutikkene som har en rekke av de meste kjente merkene på markedet, til en god og konkurransedyktig pris. Ofte vil du oppleve at prisene på produktene er lavere enn i vanlig butikk, noe som er mulig ettersom nettbutikken har færre driftskostnader. Nettbutikken har et bredt utvalg av produkter fra kjente varemerker som Macadamia, bareMinerals og Dermalogic
Dermed får man kvalitets varer til en god pris og nettbutikken har også en rekke gode kampanjer, samt at du får bonuspoeng når du handler. Kampanjene fra Bangerhead er ofte kortvarige, nonen timer eller noen få dager, så det kan være lurt å sjekke tilbudskode.com for å få med deg de siste tilbudene før du betaler.

  • bangerhead, kosmetikk, hudpleie
 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Fri frakt over 500 kr från Bangerhead

Kampanjer hos Bangerhead, nytt hver uke

Få penger – Lojalitetsprogram hos Bangerhead

Bangerhead er en av Skandinavias ledende butikker innen skjønnhetsprodukter. De har et stort utvalg av produkter innen hårpleie, hudpleie, makeup og parfyme. Bangerhead har både en fysisk butikk, den første ble åpnet i 2008 i Stockholm, og en stor nettbutikk. I Norge er det nettbutikken bangerhead.no som gjelder. Ettersom Bangerhead er et internasjonalt konsern, har de muligheten til å gi svært rimelige priser på varene. Derfor ligger prisnivået på varene hos Bangerhead jevnt over lavere enn veiledende pris, som er den prisen de fysiske butikkene bruker for å sette sine priser.
Nettbutikken har et svært bredt utvalg med over 10 000 produkter fra en rekke verdenskjente merker slik som Clarins, bareMinerals, Macademia, Dermologica, Decleor, Kerastase og ghd. Disse merkene er kjent for sin høye standard og ikke minst at de holder det de lover. Det er viktig å legge merke til at produktene er de samme, enten du handler på nettet eller i butikk. Dermed kan du benytte deg av Bangerhead sine gode priser, trygg på at produktet du får er det samme som du ville fått i butikk.
Bangerhead har regelmessig gunstige, men kortvarige kampanjer.  Dermed får du muligheten til å handle mer for mindre. I tillegg til de gode tilbudene, så får du også bonus poeng når du handler hos Bangerhead. Når du har samlet 2 500 poeng så får du en bonussjekk på 100 kr som du kan bruke i nettbutikken.

Bangerhead har en innholdsrik, men samtidig svært praktisk nettside. Det er enkelt å finne frem, takket være gode og tydelige kategorier og et godt inndelingssystem. Bangerhead vet hva kundene trenger og de har i tillegg en god kundeservice avdeling som kan hjelpe med eventuelle spørsmål du måtte ha.

Hos Bangerhead får du fri frakt på alle ordre på over 500 kroner og pakken sendes raskt av gårde. Dermed kan du forvente å få varene hjem til deg normalt sett innen 2-5 dager. Alle pakkene sendes med Bring og du får et sporingsnummer som gjør at du enkelt kan finne ut hvor pakken er. Hvis du mot formodning ikke skulle like varen, eller du av en annen grunn ønsker å bytte, så kan du velge å bytte den i en ny vare eller få pengene tilbake. Dette gjelder kun for en ubrukt vare, i sin opprinnelige forpakning og hvis du gjør byttet innen 14 dager.
Det er ingen skjulte gebyrer, momsen er inkludert i totalt summen og det er ingen tollgebyr.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

-20% på alt hos Bangerhead!

20% rabatt på all hudpleie – Bangerhead

20% rabatt på all makeup hos Bangerhead

20% rabatt på alt fra The Balm hos Bangerhead

Nye tilbud hver dag i julekalenderen til Bangerhead

100 kr rabatt ved kjøp av hudpleie for over 599 kr hos Bangerhead

20% rabatt på all hudpleie hos Bangerhead

20% rabatt på hårpleie hos Bangerhead

15% rabatt på alt hos Bangerhead

20% rabatt på all kinnmakeup hos Bangerhead