NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Ark rabattkode & Erbjudanden! - www.ark.no

Store RSS

Ark Tilbudskode.com har de beste rabattkodene, kampanjene og tilbudene som gjelder for nettbokhandelen Ark.
Nettbokhandelen Ark er en av Norges største bokhandler, både på nett og med 108 fysiske butikker rundt om i Norge. Dette gjør at de kan tilby et stort utvalg av både bestselgere og klassiskere til en hyggelig pris. Hos Ark finner du både pocketbøker, skjønnlitteratur og kontormateriell. Når det gjelder kontormateriell, så har de både blyanter, mapper og annet til voksne og barn. De har et stort utvalg av forskjellige design og fargevalg innenfor det meste man trenger til et kontor, til skolen og annet. Hvis du har barn eller ungdom i huset, så finner du produkter med bilder av de popstjernene og/eller filmene som er mest populære hos Ark. Med andre ord, mange gode gaveideer til kresne tenåringer her!

I tillegg så bygger de nå opp et stort utvalg av e-bøker, hvor de legger inn nye produkter ukentlig. De fører også en rekke spennende brett spill for både voksne og barn, samt et utvalg av leker.

For Ark så er det viktig at det er lett å finne frem på deres nettside og derfor har de gode søkeløsninger, både når du kommer inn på den vanlige nettsiden eller hvis du går inn på siden med mobil eller nettbrett.

Husk å holde øye etter tilbud og kampanjer fra Ark ved å melde deg på tilbudskode.com sitt nyhetsbrev så vil du alltid være informert om de beste tilbudene, kampanjene og rabatten fra Ark.

  • ark tilbud, tilbudskode ark, tilbud bøker
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Fri frakt over 199 kr från Ark

Gratis frakt med Ark Bokhandel

Ark er en kjede med fysiske butikker som ble startet i 2001. De har i tillegg en spennende nettbokhandel, der de selger det meste av både kontor rekvisitter og bøker.  Hovedkontoret ligger i Oslo og kjeden eies av Gyldendal forlag. Ark har en rekke forskjellige varer innen kontor rekvisitt i tillegg til mye spennende til barn og ungdom. Hvert år så deler de i tillegg ut en barnebokpris som er stemt frem av skoleelever.

Ark har et svært variert utvalg av bøker, fra barnebøker, skjønnlitteratur til fagbøker, skolebøker og tegneserier. De selger mange bøker innen mat og drikke samt at de har mange gode bøker som tar opp aktuelle temaer. Flere av disse bøkene finnes også i en e-bok variant som lett kan lastes ned til ditt nettbrett eller lesebrett.

Hvis du ønsker å høre på historier mens du er ute å går eller du er på reise, så har de lydbok varianter av mange av bøkene, både på norsk og engelsk. Lydbøker kan være en god måte å få barn og ungdom interessert i bøker og inspirere til leseglede.

For studenter så har Ark en meget fyldig skoleavdeling der man kan få tak i de aller fleste bøkene på pensum listen og i tillegg en rekke bøker som utfyller pensum bøkene på en god måte. De penner, blyanter, bøker og mapper og annet kontor materiell som trengs for en vellykket skolegang.

Ark har heller ikke glemt barna og har en rekke bøker og spill for barn, i tillegg til en rekke tegne/male saker. Så uansett hva du ser etter for å aktivisere barna på en god og kreativ måte så vil du nesten garantert finne det hos Ark.

Det er enkelt å finne de bøkene du ser etter hos Ark og du får gratis frakt på alle ordre på over 199 kroner. De leveres stort sett, med mindre bøkene må bestilles, innen 3-10 virkedager. Skulle du ha behov for å bytte eller returnere bøkene så kan du gjøre det enten per post eller returnere den i en fysisk butikk. Lett og enkelt og svært praktisk.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 10 unreliable coupons

50% rabatt på spill og puslespill hos Ark

Bestselgere fra kr 79 i påskekupp hos Ark

Bestselgere i hardback på salg hos Ark

Supessalg: 50% rabatt på alle spill og puslespill!

30% rabatt på alle barnebøker!

20% rabatt på pensum bøker hos Ark

Spar over 200 kr på barnebøker hos Ark

Mammutsalget begynner hos Ark

Salg på barnebøker hos Ark bokhandel

Black Friday salg Ark – Få 30% rabatt på ALLE bøker!