SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Alt om Fiske Rabattkoder & Erbjudanden! - www.altomfiske.no

Store RSS

Alt om Fiske Alt Om Fiske er et spesialmagasin som er rettet mot alle type fiskere. Dette magasinet gir deg muligheten til å lese om teknikker, konkurranser og mye annet. Bladet kommer ut 10 ganger i året og er alltid oppdatert på det siste innen fiske. De har flere forskjellige journalister og skribenter som sørger for å holde leserne oppdatert på det siste innen fiskeprodukter og annet som har med fiske å gjøre. Hvis du er interessert i å få tips om hvordan du kan forbedre din fisketeknikk, så vil du finne en rekke både spesifikke og generelle tips i bladet. Alt er selvsagt skrevet av folk med både erfaring og ekspertise. Slik at du kan være sikker på at tipsene er basert på erfaring.

De har ofte tema utgivelser, hvor det handler om en spesifikk fiske stil, enten du liker å fiske i ferskvann eller saltvann, i elver eller i stille vann, i høyfjellet eller langt til havs. I tillegg så vil eksperter dele sine beste fiskesteder med deg slik at du kan prøve deg på nye steder. Selvsagt vil du også kunne få spesifikke tips om forskjellige sluker som vil sikre deg den perfekte fangsten, uansett hvor du fortrekker å fiske.
Når det gjelder konkurranser, så dekker selvsagt Alt Om Fiske alle de store fiskekonkurranse både før og etter.
Dog er det viktig å poengtere at du behøver ikke å være interessert i fiskekonkurranser for å ha nytte av dette bladet. Alt Om Fiske passer veldig godt også for hobbyfiskeren som bare vil lese litt om fiske og fiskeutstyr.

 

  • alt om fiske, tilbud alt om fiske
 

Active Coupons

Currently 3 active coupons

Abonner i dag på Alt om Fiske og motta velkomstgave – kun kr 359.-

Abonner i dag på Alt om Fiske og motta velkomstgave – kun kr 359.-

10 utgaver av Alt om Fiske + Fiskars knivsett til kun kr 359,-

Det er en rekke forskjellige spesialmagasiner som er tilgjengelig på markedet og som dekker nær sagt alle type interesser. Alt Om Fiske er et slikt spesialmagasin og er, som tittelen sier, fokusert på fiske. I dette bladet så er det stoff både for hobbyfiskere og profesjonelle fiskere. Det er så mange forskjellige artikler, rettet mot en rekke forskjellige fiskere og fisketyper at alle vil finne noe som passer. Artiklene er skrevet av både hobby fiskere og profesjonelle. I tillegg, så er Alt Om Fiske flink til å ha en rekke forskjellige produkt beskrivelser, slik at det er lett å holde seg oppdatert på de siste produktene.

Alt Om Fiske kommer ut 10 ganger i året, noe som lar det være oppdatert på både produkter og hva som skjer i fisker miljøet i Norge. Så du vil finne en oversikt over de siste konkurransene og de kommende konkurransene. De følger sesongene, slik at du alltid vil finne artikler med tips eller produkter som passer den nåværende sesongen. Selvsagt er det også en del tips om hvordan du best kan forberede deg på en spesiell fisketur, for.eks. havfiske eller hvordan du skal vedlikeholde utstyret, og en masse annet.
Bladet har også en god nettside, der man kan delta i diskusjoner og ha muligheten til å knytte kontakter med andre fiskere.

I Alt Om Fiske så finner man også en del råd fra profesjonelle og hobby fiskere om hvor det er godt fiske. Så man kan finne informasjon om skjulte perler ettersom redaksjonen har fingeren på pulsen til både det norske og det internasjonale fiskemiljøet. De samarbeider med en rekke forskjellig selskaper og foreninger som gjør det mulig å ha oppdatert informasjon.
 
 

Unreliable Coupons

Currently 4 unreliable coupons

Gratis digital tilgang i 30 dager hos Alt om Fiske

Julegavetips: få 8 utgaver til kun kr 299,-

Få 8 utg av Alt om Fiske til kun 299 kroner + gave!

Kjempetilbud på Alt om Fiske