SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Adobe Rabattkoder & Erbjudanden! - www.adobe.com

Store RSS

Kjenner du til Photoshop? Eller bruker du pdf. filer? Da har du brukt eller kjenner til selskapet Adobe. Dette er et av de største selskapene innen programvare utvikling for bildebehandling. Selskapet er mest kjent for Adobe Reader, et gratis program som brukes til å lese og arbeide med pdf.filer.

Adobe har gode tilbud og kampanjer for studenter, små bedrifter, grafikkere og andre. Hos tilbudskode.com kan du finne tilbudene og kampanjene fra Adobe som lar deg gjøre et kupp på førstesklasse programvare.

  • photoshop, adobe,
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Spar penger på Creative Cloud hos Adobe

65% rabatt på Adobe Creative Cloud for skolen

De aller fleste profesjonelle og amatør grafikere kjenner til og bruker Adobe programmer. Dette er programmer som er laget for å enkelt redigere bilder og grafikk for å passe på lerret eller på en nettside.

Adobe er kanskje mest kjent for Adobe Reader, et gratis program som de fleste har på datamaskinen eller Mac'en sin. Dette programmet er standard valget for å åpne .pdf filer. Dette er typisk sett store dokumenter, hefter eller tekniske forklaringer. I tillegg er det vanlig at alle d0kumenter som blir scannet blir lagret som en pdf fil.

I tillegg er Adobe svært kjent for sitt bilderedigeringsprogram "photoshop". Dette brukes aktivt i reklame- og bildebransjen. Med jevne mellomrom dukker det opp bilder hvor man har brukt dette programmet for å redigere motebilder eller kjendisbilder for å gi et mer flatterende uttrykk. Selv om man kan diskutere etikken i denne type redigering, er det ingen tvil om at Adobe sitt produkt er helt utrolig. Redigeringsmulighetene er nesten uendelige og best av alt, det er enkelt å finne frem i denne programvaren.

Adobe har og en rekke andre gode produkter slik som Illustrator og Adobe Air. Denne programvare er et must for alle som driver med grafikk på nettet.