SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Active24 kampanjekode & Erbjudanden! - www.active24.no/

Store RSS

Active24 Enten du har en hobby, en blogg eller du vil etablere en nettbutikk, har Active 24 noe for deg. Active 24 har en rekke forskjellige webløsnings pakker som enkelt kan tilpasses forskjellige behov og budsjett. Dermed får du et rimelig, stabilt webhotell fra 79kr/mnd. Dette inkluderer domene, e-post, hjemmeside, SQL databaser og One Click Installer. One Click Installer er et program som gir deg som bruker tilgang til nyttige applikasjoner for en mer interaktiv hjemmeside. Disse applikasjonene kan du enkelt legge til selv og du får det akkurat som du vil. Dette er applikasjoner som for.ex WordPress, Joomla, OpenCart og Magento.

Det er viktig å ha en god tilstedeværelse på nett og dette kan Active 24 hjelpe deg med, til svært konkurransedyktige priser. I tillegg til det generelle gode prisnivået, så har de og gode rabatter og tilbud, som du finner her på tilbudskode.com

  • rabatt hjemmeside, tilbud hjemmesdie, tilbud active24
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

Office mobil for kun 149,- kr/mnd for kunder hos Active 24

Kun 25,- kr i mnd for standard webhotell hos Active24

Idag er de flest tilstede på sosiale medier slik som facebook, twitter og lignende. Dette er en god måte være sosial, men det ligger også en del begrensninger i dette. Derfor ønsker mange å ha sin egen nettside, der de selv er i kontroll. For facebook og mange andre sosiale mediesider lar deg gjerne legge ut informasjon, men de beholder ofte rettighetene til både bilder og annet. I tillegg er det strenge regler for hva man kan selge/ikke selge og hvordan man kan markedsføre et produkt.

Problemet med å etablere en egen nettside er at dette ikke alltid er så enkelt, medmindre du har mye erfaring fra dette fra før. Det kan fort også bli svært dyrt. Derfor er det lurt å sjekke flere tilbydere og se hva slags pakker som er tilgjengelig.

Active 24 er en nettbutikk som tilbyr deg en komplett løsning, fra domene til integrering med betalingsløsninger og mye annet. Selskapet har en norsk service avdeling som kan hjelpe deg med det du måtte ha behov for, raskt.
Prisen på de forskjellige pakkene er svært konkurransedyktige og du får mye for pengene takket være disse løsningene.
Om du ikke er vant til å lage nettsider eller publisere informasjon på nettet, har Active24 verktøyene som kan sikre at du blir en proff på null tid.

På nettsiden kan du da legge ut bilder og personlig informasjon, i den grad du ønsker det. Du kan opprette nye sider og søke løsninger og mye moro. Det er kun fantasien som setter grenser!
Pakkeløsningene hos Active 24 inkluderer er registering av domene og e-post. Dette gjør at du lettere kan profilere deg, ettersom du har et  merkenavn.  Du kan bruke samme domene navn som nettadresse og som kontaktaddresse.

Active24 har og en rekke tilbud for småbedrifter, inkludert Office pakken som en skytjeneste og flere andre gode tilbud.

Så ta en titt på dette og se hvilke tilbud som passer for deg!