NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

50plusmatch Rabattkoder & Erbjudanden! - https://www.50plusmatch.no

Store RSS

50plusmatch

Det er ikke alltid enkelt å finne jevnaldrende med samme interesser eller holdninger til livet. Og de færreste ønsker å tilbringe resten av livet sitt alene! 50plusmatch er et dating nettsted for mennesker som ser etter en spesiell. 50plusmatch har eksistert siden 2010, og har tusenvis av medlemmer over hele landet. Det er en svært trygg og sikker måte å komme i kontakt med din neste gode venn eller kjæreste, ja suksesshistoriene fra medlemmene forteller vel det meste.


Det er helt gratis å melde seg inn hos 50plusmatch, og du setter enkelt opp profilen din med 7 enkle steg. Det er og helt gratis å benytte seg av tjenesten. Hvis du ønsker å vite mer om de andre medlemmene og du er en flittig bruker, kan du tegne et abonnement som gir deg større muligheter over en lengre periode.  Ved å følge Tilbudskode.com sin tilbudslenke, vil du dessuten få gunstige tilbud om du skulle ønske å benytte deg av dette.


Du kan sende meldinger direkte til andre medlemmer, og bruke både pc, mobil og nettbrett til å søke blant dine nye venner. Det er altså kjempeenkelt å bruke! Det er også veldig trygt - alle profiler blir manuelt sjekket, og alle tilfeller av juks blir øyeblikkelig avslørt. Din sikkerhet og ditt personvern er helt essensielt for 50plusmatch.

  • dating, kjærlighet, tilbud kjærlighet
 

Active Coupons

Currently 1 active coupons

Gratis innmelding hos 50plusMatch

50plusmatch tilbyr online dating for alle aktive mennesker over 50 år. Her kan du søke gjennom profiler for å finne den rette vennen eller kjæresten for deg, ved å filtrere valg etter interesser, religiøse synspunkt også videre. Du får også muligheten til å sende meldinger direkte til de du ønsker å snakke med, og dermed bli enda bedre kjent.

Du vil alltid få god oppfølgning hos 50plusmatch, og er det noe du lurer på, er det bare å sende de en epost. Du får et personlig svar i løpet av kort tid, og det vil alltid være en person på andre enden du kan spørre. Når du har funnet din rette, vil du ikke få flere eposter fra 50plusmatch - da kan du konsentrere deg kun om å dele tiden din med den du virkelig vil være med.

50plusmatch er trygt! Når man registrerer en profil på nettet, er det viktig at personvern respekteres, og at de menneskene du møter er dem de utgir seg for. Alle profiler blir sjekket manuelt, for å forhindre dobbeltregistreringer og uansvarlig eller uærlig bruk. Dermed kan du føle deg trygg på at den du snakker med faktisk er den personen du har lest om og sett bilde av. Din trygghet først - for ubekymret kjærlighet.

Du kan alltid være tilgjengelig både for beskjeder og for å søke etter nye profiler gjennom 50plusmatch på både PC/MAC, iPad og andre nettbrett, og selvfølgelig på din telefon. Slik går du aldri glipp av en ny beskjed fra din potensielle nye kjæreste.

50plusmatch ble etablert i 2010, og har kun fokus på datingtjenester mellom mennesker over 50 år. De er en del av MatchMedia, og har lignende sider i både Danmark, Sverige, Belgia og Nederland. Selv om MatchMedia er en internasjonal organisasjon, har hver underavdeling spesielt fokus på deres lokale markedet. Dette er fordi nordmenn dater på en annen måte enn belgere gjør - derfor er det viktig å tilpasse nettsidene og innholdet til de spesifikke lands normer og regler. 50plusmatch jobber hardt for at du skal føle deg hjemme.

Det er helt gratis å bli medlem på 50plusmatch, og det er ingen kjøpsforpliktelser. Du kan fylle ut din profil og lete etter andre uten å betale en krone. Du kan legge til bilder og sende meldinger til de du er interessert i. Er du en mer aktiv bruker, eller ønsker den viktige 1 til 1 kontakten, kan du abonnere innenfor en tidsperiode som passer for deg, for å få utvidet tilgang og blant annet bruke messenger til direktekontakt og se hvem som har besøkt din profil. Bruker du lenken fra Tilbudskode.com, vil du dessuten få gunstige tilbud om du skulle ønske å benytte deg av dette.

Hva venter du på? Besøk 50plusmatch i dag for å finne din sjelevenn !