SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

112ink Kampanjekode & Erbjudanden! - https://www.112ink.no

Store RSS

De aller fleste har en printer hjemme og det er ofte svært dyrt å kjøpe inn patroner til en slik, enten det er blekk eller laserprinter. Hvis man bruker printeren aktivt, så blir dette fort en stor utgift. Derfor er det lurt å sjekke litt rundt når man før man skal handle. En av de store internett leverandørene som tilbyr blekk og laser patroner er 112ink.

112ink sender til adresser over hele landet, og sender varene raskt fra mandag til fredag.

112 ink garanterer:
- Raske leveranser
- Opptil 40% spart sammenlignet med butikk
- Bonus til lojale kunder
- Personlig service

La oss holde øye med 112ink så du får med deg alle 112ink Kampanjekode & tilbudskodene og ikke minst alle salgene på epost.  Meld deg på nyhetsbrev med fokus på kontor og kontorutstyr. Tilbudskode.com hjelper deg å finne de beste tilbudene.

  • 112ink, tilbudskode, printer, blekk
 

Active Coupons

Currently 2 active coupons

112ink gir 7% rabatt på blekk eller laser patroner til alle nye kunder!

Fri Frakt hos 112ink

I 2004 ble 112ink grunnlagt med for øye å være et godt, kvalitets alternativ til å handle blekk og laserprinter utstyr i merkevarer butikker. Utstyr til blekk og laserprintere kan fort bli en stor utgift, spesielt hvis man har barn i skolealder eller man studerer eller man av andre grunner trenger å bruke skriveren ofte.
Dette er noe 112ink er klar over og derfor handler de inn i stort volum for å kunne tilby en god kvalitet, men til en lav pris. For det er viktig at man ikke bare ser seg blind på prisen, kvaliteten er svært viktig. Kjøper man et billig merke, av dårlig kvalitet, brukes ofte patronen opp fortere fordi kvaliteten ikke er god nok.
Ingen vil ha ark med svak og dårlig utskrift, feil farger og lignende.
Dermed er det viktig å sjekke kvaliteten, og derfor tilbyr de både merkeprodusentens produkter, og i tillegg andre gode alternativer. Dette kan de gjøre ved at de ikke har vanlige butikker, og dermed klarer å holde prisnivået nede. Du kan spare mange prosent i forhold til å handle i vanlig butikk, spesielt når du får tilbudskoder.

Hos 112ink så finner du merkevarer fra de største kjedene som HP, Canon, Lexmark, Epson og Brother. Alt er ekte vare, slik at du kan være trygg på at din skriver virker optimalt. De tilbyr og varer fra andre produsenter som er like gode som merkevarene, men til en enda lavere pris. 112ink gir deg garanti og åpent kjøp, så er det trygt prøve billigere, tilsvarende merker.

112ink er nettbutikken med et ensidig fokus på blekk og laser skrivere. Dette lar dem gir deg en rekke tjenester som gjør ditt kontorliv lettere. Det er enkelt å finne frem på nettsiden, du søker spesifikt etter din skrivermodell eller du skriver inn navnet på patronen. Dermed kan du være sikker på at du får det rette produktet til din skriver.
Skulle du ha dårlig tid, så er det gode leveringsbetingelser og du får varene raskt levert hjem til deg.
Nettbutikken har mange gode bonusordninger, blant annet med en minimums bonus på 7% til alle lojale kunder. I tillegg så har de en forenklet bestillingsprosess for lojale kunder. De kan og sende ut en e-post for å minne deg på at du bør sjekke nivået på blekkpatronen eller laseren. Dette kan hjelpe deg å alltid være sikker på at du kan skrive ut når du trenger det. Så slipper du å måtte oppleve at skriveren ikke virker akkurat når du trenger det mest. Husk også å bestille papir, både vanlig papir og fotopapir samtidig for å være sikker på at du har alt du trenger.

112ink har et stort utvalg og gode priser på produkter til de aller fleste skrivere!

Dette firmaet ble grunnlagt i 2004 og har som mål er å tilby printerpatroner fra alle de store merkevareprodusentene til svært konkurransedyktige priser, og med gode tilbudskoder. Det er viktig å bruke rett patron til rett printer for å få best mulig resultat. Hos 112ink så sikrer de både produkter fra merkevare produsentene og fra uavhengige tilbydere. Dette klarer de gjennom å kjøpe inn i stort volum, holde kostnadene nede og en rask distribusjon. Dermed sikrer 112ink topp kvalitet til optimale priser. Videre så er denne nettbutikken opptatt av at det skal være trygt å handle hos dem og derfor er alle leverandørene ISO-sertifisert. I tillegg så tilbys det full garanti og et åpent kjøp, så du som kunde kan være trygg på at du får et kvalitetsprodukt fra en seriøs forhandler.

 
 
 

Unreliable Coupons

Currently 5 unreliable coupons

10% rabatt på alle kontorartikler hos 112ink

10% rabatt på T-skjorter

10% rabatt på lerretspapir

10% rabatt på fotopapir hos 112ink

Gratis Fotopapir – 112Ink Rabattkode