NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.

All inclusive spesielt bra for barnefamilier

All inclusive passer spesielt bra for barnefamilier

 

Det er mange forskjellige muligheter når man skal ut å reise, men for de som reiser med barn er all inclusive et av de beste alternativene. Med all inclusive er mat og drikke inkludert. Barna kan gå og forsyne seg når det passer dem, uten at det koster noe ekstra. Alt man trenger er på hotell området, men man kan selvsagt også ta seg turer til områder rundt.

 

Finnes hos reisebyråer

 

De fleste av de store reisebyråene kan tilby all inclusive reiser til flere forskjellige barnevennlige destinasjoner. Man kan få all inclusive på hoteller i storbyer, men dette er mer sjeldent. Tilbudet er rettet først og fremst mot de som reiser og er borte en uke eller mer. Flyselskapene tilbyr sjelden all inclusive reiser på sine nettsider, men det forekommer. For å finne de aller beste tilbudene er det lurest å holde øye med reisebyråene.

 

Prisvariasjoner og muligheter for gode tilbud

 

Prisen på slike reiser varierer i henhold til sesongen. Hvis man har barn under skolealder, kan man få svært gode priser. Apollo er en av reiseselskapene som gir ekstra gode rabatter, opptil 40% rabatt på reiser utenfor skoleferien. For de som må reise i skoleferien er det ingen grunn til å være bekymret. Det er fullt mulig å få den perfekte ferien til en god pris også i skoleferien, for reisebyråene har med jevne mellomrom gode salg og tilbud.

 

Lowcostholidays legger ukentlig ut gode tilbud på all inclusive reiser. Her er det første mann til mølla, og det samme gjelder for apollo sine restplass tilbud. Det er sjelden at all inclusive er inkludert i restplass tilbudene, men det forekommer.

Noen selskaper, slik som Venere og Expedia har hurtigssalg ca en gang i måneden. Salget varer bare i noen timer, mellom 48 til 72 timer. I disse salgene kan man få opp mot 50% rabatt. Noen ganger er det et spesielt tema for hurtigsalget, slik som all inclusive. Andre ganger er det en blanding av flere forskjellige reisetyper. 

0 Svar på "All inclusive spesielt bra for barnefamilier"

 

You must be logged in to post a comment.