SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder
 

Om oss

Tilbudskode.com – nettstedet for deg som liker å spare penger

Tilbudskode.com er nettstedet som viser deg hvilke butikker har salg og ikke minst, gir deg tilgang til en rekke gode tilbudskoder. Vi saumfarer nettet daglig for å finne de beste tilbudene så du kan spare penger. Vår butikkliste er svært omfattende og vi legger stadig til nye butikker som kan gi deg svært gode priser på akkurat de produktene du ser etter.

Tilbudskoder – smart måte å spare penger på

Har du lagt merke til feltet som heter “kampanjekode” eller “tilbudskode” som vises i handlekurven på din favoritt nettbutikk? Kjrt barn har mange navn, men det kampanjekode, rabattkode, tilbudskode og annet viser til er et spesielt tilbud som kan gjøre at du sparer mye penger. Dette betyr at hver gang du lar dette feltet stå tomt, er det en stor sjanse for at du har betalt for mye. De fleste butikker har en eller flere tilbudskoder man kan bruke til enhver tid. Noen tilbudskoder gir deg gratis frakt, mens andre gir deg rabatt på sluttsummen. Dette er nettbutikkens måte å takke deg for handelene. Det er desverre ikke enkelt å holde oversikteten over alle de aktuelle og gode tilbudskodene som gjelder til enhver tid.  Det er her vi kommer inn i bildet. For vi finner disse tilbudskodene til deg, så du behøver bare å sjekke tilbudskode.com for å få med deg alle de aktuell tilbudskodene for dine favorittbutikker.

Stadig nye tilbud

Vi hos tilbudskode.com er opptatt av at du skal få alle de beste tilbudene, først. Derfor oppdaterer vi daglig tilbudslisten vår for å få med de siste salgene og de beste tilbudene. Selv om vi jobber hardt for å sikre at vi kan fange opp de beste tilbudene, hender det at vi går glipp av noen. Så vi setter pris på tips og innspill fra dere som bruker tilbudskode.com enten i vårt kommentarfelt eller på faceboook eller G+. Alle liker et salg, så hvorfor ikke spre nyheten?

Forbehold

Vi i tilbudskode.com gjør alt vi kan for å sikre at alle tilgjengelige tilbudskoder, rabattkoder, kampanjer, salg og rabatter som vi presenterer på nettsiden er aktuelle og korrekte. Likefult vil vi poengtere at informasjonen på denne nettsiden kun skal brukes som tips om rabatter på ulike varer. Skulle det være et tilbud som har utgått eller er feil beklager vi dette, men tilbudskode.com kan ikke holdes ansvarlig for slike feil. Med andre ord så er det du som har ansvaret for dine innkjøp.
Vi setter dog svært stor pris på å få tilbakemeldinger om eventuelle feil i tilbud eller kampanjer så vi kan rette opp i det så fort som mulig. Send oss gjerne en epost på tilbudskode@gmail.com.

Vi i tilbudskode.com ønsker deg en god, og ikke minst rimelig netthandel! 

 
 

6 Svar på “Om oss”

 
 

6 Svar på "Om oss"

 

You must be logged in to post a comment.