NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.
 

Om oss

Tilbudskode.com – nettstedet for deg som liker å spare penger

Tilbudskode.com er nettstedet som viser deg hvilke butikker har salg og ikke minst, gir deg tilgang til en rekke gode tilbudskoder. Vi saumfarer nettet daglig for å finne de beste tilbudene så du kan spare penger. Vår butikkliste er svært omfattende og vi legger stadig til nye butikker som kan gi deg svært gode priser på akkurat de produktene du ser etter.

Tilbudskoder – smart måte å spare penger på

Har du lagt merke til feltet som heter “kampanjekode” eller “tilbudskode” som vises i handlekurven på din favoritt nettbutikk? Kjrt barn har mange navn, men det kampanjekode, rabattkode, tilbudskode og annet viser til er et spesielt tilbud som kan gjøre at du sparer mye penger. Dette betyr at hver gang du lar dette feltet stå tomt, er det en stor sjanse for at du har betalt for mye. De fleste butikker har en eller flere tilbudskoder man kan bruke til enhver tid. Noen tilbudskoder gir deg gratis frakt, mens andre gir deg rabatt på sluttsummen. Dette er nettbutikkens måte å takke deg for handelene. Det er desverre ikke enkelt å holde oversikteten over alle de aktuelle og gode tilbudskodene som gjelder til enhver tid.  Det er her vi kommer inn i bildet. For vi finner disse tilbudskodene til deg, så du behøver bare å sjekke tilbudskode.com for å få med deg alle de aktuell tilbudskodene for dine favorittbutikker.

Stadig nye tilbud

Vi hos tilbudskode.com er opptatt av at du skal få alle de beste tilbudene, først. Derfor oppdaterer vi daglig tilbudslisten vår for å få med de siste salgene og de beste tilbudene. Selv om vi jobber hardt for å sikre at vi kan fange opp de beste tilbudene, hender det at vi går glipp av noen. Så vi setter pris på tips og innspill fra dere som bruker tilbudskode.com enten i vårt kommentarfelt eller på faceboook eller G+. Alle liker et salg, så hvorfor ikke spre nyheten?

Forbehold

Vi i tilbudskode.com gjør alt vi kan for å sikre at alle tilgjengelige tilbudskoder, rabattkoder, kampanjer, salg og rabatter som vi presenterer på nettsiden er aktuelle og korrekte. Likefult vil vi poengtere at informasjonen på denne nettsiden kun skal brukes som tips om rabatter på ulike varer. Skulle det være et tilbud som har utgått eller er feil beklager vi dette, men tilbudskode.com kan ikke holdes ansvarlig for slike feil. Med andre ord så er det du som har ansvaret for dine innkjøp.
Vi setter dog svært stor pris på å få tilbakemeldinger om eventuelle feil i tilbud eller kampanjer så vi kan rette opp i det så fort som mulig. Send oss gjerne en epost på tilbudskode@gmail.com.

Vi i tilbudskode.com ønsker deg en god, og ikke minst rimelig netthandel! 

 
 

6 Svar på “Om oss”

 • Tommy 2014-03-1908:21

  Hei

  Lurte på hvordan vi kanskje kan få vår nettbutikk med på tilbudskoder.com

  /Tommy

  • Constance 2014-03-1919:41

   Hei

   Takk for at du kontaktet oss. Vi vil gjerne for å legge deg til vår nettside. Det er gratis å være med på tilbudskode.com, men vi setter pris på at dere har en link tilbake til oss via deres hjemmeside eller blogg.

   Om du ønsker å lage en ekslusiv rabattkode som våre besøkende kan bruke så vil gjerne at det er i følgende format: “tilbudskodecom1031” (vårt domenenavn etterfulgt av tilbudskodens start dato).
   Vi setter pris på å få mail med deres tilbud, salg og rabattkoder slik at deres side på tilbudskode.com alltid er oppdatert.

   Vi setter pris på en beskrivelse av butikken og/eller konseptet, eller en henvisning til hvor dette står på nettsiden deres.

   Med vennlig hilsen

   Constance Hjelmaas
   tilbudskode.com

 • Eva Sletten 2014-03-2615:45

  Hei,
  Vi vil gjerne være med på deres nettside, men jeg kom ikke frem på email kontakt@tilbudskode.com
  Har dere en annen adresse?

  Mvh,
  Eva Sletten

  • Lisa 2014-03-2619:55

   Hei

   Jeg beklager at vår kontakt e-mail adresse link ikke virket. Jeg skal sjekk opp hva som kan ha skjedd.
   Det er veldig hyggelig at du kontakt oss og vi vil gjerne legge deg til vår nettside. Det er gratis å være med på tilbudskode.com, men vi setter pris på en link tilbake til oss fra deres hjemmeside.

   Vi setter pris på en beskrivelse av butikken og/eller konseptet, eller en henvisning til hvor dette står beskrevet på deres nettside. Dette vil gjøre det enklere for å føre opp riktig informasjon på deres side her hos tilbudskode.com.

   Om du ønsker å lage en ekslusiv rabattkode for våre besøkende så trenger vi at det er i følgende format: “tilbudskodecom1031” (vårt domenenavn etterfulgt av tilbudskodens start dato).
   I tillegg vil vi svært gjerne få mail fra dere om tilbud, salg og rabattkoder for å sikre at dere nettside her hos oss på tilbudskode.com alltid er oppdatert.
   Vi ser frem til å høre fra dere.

   Med vennlig hilsen

   Lisa
   tilbudskode.com

 • Jarle Harkinn 2014-03-2617:36

  hei,

  gjorde et forsøk på et søk på dell rabattkode. fikk opp en linken hvor koden kunne hentes men dette er jo bare tull!!

  hvorfor reklamerer dere for noe som ikke fungerer?

  • Lisa 2014-03-2619:55

   Hei

   Jeg ser at du desverre har opplevd at en av våre linker ikke fungerte. Dette er svært beklagelig, men selv om vi prøver å holde oss oppdatert så skjer det at linker går ut på dato uten at vi fanger det opp med engang.
   Kan jeg få spørre hvilken link du prøvde og som ikke fungerte?

   Vi på tilbudskode.com vil gjerne rette opp i slike feil så fort som mulig og det er flott å få beskjeder om slikt.
   Hvis du fremdeles skulle ønske å se på produkter fra dell.no så kan jeg anbefale denne siden:
   http://www.dell.com/no/p/popular-laptop-deals.aspx?c=no&l=no&s=dhs

   hvor du vil finne de siste tilbudene på bærbare pc’er fra dell.no.

   Jeg håper du vil komme tilbake til oss her på tilbudskode.com og at du da vil finne nyttige linker.

   Takk for tilbakemeldingen og vi vil dobbeltsjekke linkene fra dell, men setter pris på et tips fra deg om hvilke link dette gjaldt.

   Med vennlig hilsen
   Lisa
   tilbudskode.com

 
 

6 kommentarer til "Om oss"

 

You must be logged in to post a comment.