SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

6 Black Friday Julegave Ideer – spar penger OG bli ferdig med gavene tidlig

bfnoIfølge nye studier, planlegger 84% å gjøre deler av julehandelen på nettet. Dette er et stort nummer. Selv om det er enkelt å handle på nettet, finnes det noen som trenger noen hjelpsomme tips, og vi er her for å hjelpe deg.

Mellom nå og begynnelsen av det nye året, kommer det mange muligheter for å spare penger. For de av dere som er interessert i å starte julehandelen tidlig, er Black Friday dagen å gjøre dette på. På Black Friday gir mange butikker deg enorme tilbud på de beste produktene for jule sesongen.

La oss ta en kikk på noen av de beste kjøpene denne sesongen:

Nettbrett, TVer, og datamaskiner

Kjenner du noen som reiser mye eller er avhengig av forskjellige apper, da er et nettbrett den perfekte gaven. Du kan også muntre opp en fattig student med en ny laptop. Hva med utslitte foreldre? De kan kanskje glede seg over en ny TV, som det finnes mange gode tilbud på.

Se etter tilbud hos Microsoft, Dell, Banggood og Dustin Home. Og om du ikke finner noen Black Friday tilbud, kommer det mest sannsynligvis nye tilbud for Cyber Monday.

Vi forventer ikke at Apple kommer ut med noen Black Friday tilbud, men du kan finne rabatter på iPads og Macbook i noen andre butikker som DealeXtreme og Dustin Home.   

Kameraer og videokameraer

De fleste av oss tar OK bilder med smart telefonene våre for tiden. Men kanskje drømmer en av dine nærmeste om en DSLR. Levende bilder mye kjekkere, så skjem bort noen du er glad i med et flott videokamera.

Leker

Om en ung person i livet ditt allerede skriver brev til julenissen, er det verdt å sjekke ut Black Friday tilbud i barne butikkene.

Polarn o Pyret, Lekmer og Mimmis har muligens Black Friday tilbud i Norge, og det kan være lurt å sjekke dem ut på den store dagen. Sjekk også ut Platekompaniet og CDON for Playstation og spill.

Klær

Har du en som er ekstremt opptatt av mote i familien? Selv om de fleste klesbutikkene på Black Friday ikke selger merkeklær, begynner de største merke butikkene å hive seg på dette salget. Så dette kommer mer og mer etter hvert.

Vi forventer at Asos kommer til å gi rabatter på klær. Sjekk også ut Carrie Along for tilbud hele helgen, Stormberg for tilbud opptil 50%. Og ikke gå glipp av fantastiske tilbud fra Ellos, Light in the box og Allsole.

Hus og hjem

For de som er glade og stolte av hjemmet sitt, kan du gi dem noe flott som de kan tilføye kolleksjonen. Alt fra tekstiler, bestikk, eller pynt kommer til å være på salg. Se etter salg hos Scandinavian Design Center, Whiteaway og KitchenTime.

DVDer og annen underholdning

Du sparer kanskje ikke hundrevis av kroner ved å handle DVDer, men du kan få tak i en pakke med DVDer til halv pris. Hjelp en venn til å få en større samling, og kjøp hans eller hennes favoritt tv-serie. Sjekk ut Platekompaniet og CDON.

Husk at å gi vekk nett tv, og digital tv er også gode gaver. Så se nærmere på HBO Nordic og Viaplay for å finne rabatter.

Dette er bare begynnelsen på sesongen, så selv om du ikke finner julegaven du så etter på salg, pass på at du aldri klikker ”Betal” før du har sett etter en rabatt eller tilbudskode hos Tilbudskode.com.

 

0 Svar på "6 Black Friday Julegave Ideer – spar penger OG bli ferdig med gavene tidlig"

 

You must be logged in to post a comment.