SITE_CODE
Rabatkode - Tilbud, Rabatter & RabatKoder

5 geniale tips til billig hotell på din ferie – Spar penger på overnatting

For mange er overnatting den største kostnaden når man reiser på ferie. Vi på tilbudskode vil at du skal spare penger på overnatting, og dermed få mer penger til overs til å kose deg når du først er på ferie! Sjekk derfor ut våre 5 geniale tips til billig hotell på din ferie:

 

1. Sjekk utvalget hos flere forskjellige hotellsider samtidig. Skyscanner er en side som sammenligner priser mellom forskjellige overnattingssider på nett. Start her først for å finne ut hvor du får best pris.
2. Se om du finner en rabattkode eller tilbudskode hos hotellkjedene. Ofte har de største kjedene, slik som Hotels.com, Venere, Ebookers og Expedia stadig salg, tilbud eller spesielle kampanjer. Og de finner du selvsagt her på Tilbudskode.com
3. Når du har funnet hotellet du ønsker deg til lavest mulig pris, bør du registrere deg på nettsiden til hotellkjeden du skal bestille fra først. Hos blant annet Hotels.com og Ebookers vil du få bonuspoeng når du bestiller overnatting. Slik kan du tjene poeng til fremtidige reiser, og til slutt vil du få gratis overnatting!
4. Undersøk også om det er spesielle tilbud om du bruker hotellkjedenes apper. Ofte er det kampanjer som gjør det enda litt billigere å handle via mobil eller ipad!
5. Sist, men ikke minst – alltid sjekk tilbudskode.com for billig hotell og overnatting. Vi oppdaterer alle tilbud, rabattkoder og kampanjer hos store og små hotellkjeder hver eneste dag, så her er det alltid mye å spare!

 

God tur!


 

0 Svar på "5 geniale tips til billig hotell på din ferie – Spar penger på overnatting"

 

You must be logged in to post a comment.