NO
Tilbudskode.com – Finn ditt Tilbud eller Tilbudskode til Norske nettbutikker.

Siste liten gaver!

original-2

Å få tak i gaver i siste liten er alltid hektisk. Ofte har vi en drøss av gaver å kjøpe til venner og familie. Dette er en flott måte for å vise dem at vi bryr oss.

Noen gaver er små, og andre er store, men utfordringen ligger i å finne dem til riktig pris. For som regel blir julen en dyr affære for de fleste av oss, og vi ønsker ikke å betale mer enn nødvendig for gavene.

Så hvordan kan du finne de beste gavene i siste liten? Les vår lille guide nedenfor, og la oss hjelpe deg å finne de beste i siste liten gavene, til best mulig pris:

 

  1. 1Mange butikker har nå lengre åpningstider. De har ofte en eller to tilbud i denne perioden, som gir deg gode rabatter. Så ikke begrens deg selv til å bare handle på dagtid!
  2. Bruk internett! Mange butikker selger også varene på nettet. Vi kan gi deg informasjonen du trenger om salgene, slik at du også sparer penger på disse.
  3. Husk julekalendrene. Her finner du ofte spesifikke daglige kuponger, som hjelper deg å spare penger!

Hva med postfristen?

Trenger du å sende en gave i posten? Følg da godt med på hvilken dato som er siste frist for posten. Postkontoret garanterer at pakken kommer frem i tide om du sender den før 16. desember. Men dette betyr ikke at pakken din ikke kan komme frem i tide om du sender den senere. Det betyr bare at posten ikke er ansvarlig om pakken ikke kommer frem til julaften. Så du kan fremdeles sende pakken etter fristen, krysse fingrene, og håpe at pakken kommer frem til jul!

 

Gode julegave tips

Det største problemet for de av oss som handler i siste liten, er å finne ut hva vi skal kjøpe. Du kan enkelt finne flotte leker for barn hos Lekmer eller Mimmis for rimelige priser. Andre gaver er vanskeligere.

Klisjeen er selvfølgelig menn som søker etter en flott gave for sin kjære. Er du en av dem? Vi hos tilbudskode.com kan hjelpe deg! Sjekk ut de mange kosmetikk butikkene som nå har flere gode tilbud og rask levering; Douglas , Bli Vakker , NiceBeauty eller Yves Rocher.

Vil du ha noe som glitrer, har vi flere sider som tilbyr dette hos Jewelbox eller Zendesign .

Om du utsetter shoppingen, vil du selvfølgelig se at nettbutikkene ikke kan hjelpe deg med å få gaven frem til julaften. Eller kan de? I stedet for å handle en julegave på bensinstasjonen dagen før julaften, kan du kanskje kjøpe et elektronisk gavekort? Dette er en perfekt gave for kvinnen som har alt!

Husk at om du er modig nok til å besøke de store kjøpesentrene, kan du bruke oss hos https://tilbudskode.com/ som guide. Butikkene som vi anbefaler, har salg både på nettet og i selve butikken. Så i mange tilfeller du kan se over tilbudene på nettet, og gå til butikken og handle varen der. God planlegging gir deg historiens raskeste julehandel opplevelse, til og med i dagene rett før jul.

Det finnes alltid en løsning

Vi kan hjelpe deg å finne store rabatter i gode butikker, uansett hvem du kjøper gaver for. Glem ikke at elektroniske gavekort kan være en kjempe god løsning for dine julegave problem! Disse kortene blir sent via e-post, og du kan enten skrive de ut, eller sende de over e-post rett til de heldige utvalgte. Disse gavekortene er en hit både hos voksne og unge, og du kommer til å få skryt for å ha kjøpt de beste gavene!

Du finner gavekort i de fleste butikker, både på nettet og i selve butikken. Men vi rekommanderer å kjøpe de på nettet, i og med at de er enklest å få tak i når du ikke har tid til overs.

Lykke til, og god jul til deg og dine!

 

0 Svar på "Siste liten gaver!"

 

You must be logged in to post a comment.