NO
Rabattkoder, Salg og Kampanjer - Tilbudskode.com
 

X-Life Rabattkoder & Tilbud! - www.x-life.no

Store RSS

X-Life

X-Life er en nettbutikk som har et solid produktutvalg innen treningsklær og treningsutstyr. X-life vet hvor viktig det er å få varene raskt når man først har bestemt seg. Derfor garanterer de også rask levering og fri frakt på kjøp over 500kr.


X-life.no har merker som Better Bodies, Vibram, 2XU, Craft, Reebook, Dcore, Inov, Kari Traa og mange fler. De har gode, konkurransedyktige priser og i tillegg ofte spennende kampanjer og tilbud. Sjekk derfor hos tilbudskode.com før du betaler slik at du får med deg de siste tilbudene, rabattene og ikke minst de spennende salgene på X-Life.


Det er enkelt å handle hos X-Life. Du kan velge produkter fritt blant flere spennende kategorier, eller du kan la deg inspirere av salg og nyheter. Når du er klar til å betale, har du muligheten til å betale med både kreditt og debetkort, eller motta faktura fra Klarna. Du har også muligheten til å dele opp betalingen om du ønsker det.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 1 aktive kampanjer

Fri fragt v/køb over 500,- från X-Life

Trening og sunt kosthold er viktig for god helse. Uansett nivå trenger man utstyr, slik som treningstøy og trenings utstyr man kan bruke hjemme. Det er her en nettbutikk som X-life kommer inn.  Her finner man alt man trenger, samlet på et sted.

X-Life ble etablert i 2007 som en nettbutikk med fokus på trening, treningstøy og utstyr og ikke minst mye god mat og næring for deg som trener aktivt. Med mål om å gi deg de laveste prisene på markedet, har X-Life prisgaranti på sine produkter. Det vil si at dersom du finner produktene deres billigere noen andre steder, matcher X-Life prisen! Med 100% fornøydgaranit, hele 365 dagers åpent kjøp og fri frakt på alle bestillinger over 500 kroner, er X-Life den eneste nettbutikken du trenger å besøke for dine treningsbehov!

X-life er ikke bare for bodybuildere eller seriøse idrettsfolk. Her er det råd, tips og ikke minst treningsutstyr for folk uansett treningsnivå. Dermed er det ganske sikkert at man finner det man trenger. I tillegg har de et stort utvalg av kostholdstilskudd og annet som kan hjelpe deg å få en helhetlig, sunn livsstil og hjelpe deg å gå ned i vekt.

X-life har svært gode leveringsbetingelser og ikke minst sikre betalingsalternativer. De her en 356 dagers garanti, gratis bytte og retur. I tillegg får du fri frakt på alle leveranser på over 500, - kr og selvsagt prisgaranti. X-life er dessuten et norsk firma, så man slipper toll og lang leveringstid.

Trenger du å komme i kontakt med X-Life, kan du fylle ut et kontaktskjema på nett, sende en epost eller ringe en av deres hyggelige kundemedarbeidere. Du kan også melde deg på nyhetsbrevet deres, og motta tips, råd og inspirasjon rett til eposten din. X-Life har dessuten sin egen blogg, der de skriver om trening og sine produkter, og du kan følge de på Facebook og Instagram for enda mer inspirasjon og treningsglede.

Det er enkelt å handle på X-Life. Du kan bla gjennom produkter basert på kategori, eller kanskje se gjennom alle de gode tilbudene på siden deres? Når du er klar til å betale, kan du velge om du vil benytte Visa eller MasterCard, og du har også mulighet til å velge avbetaling eller å motta faktura. Husk at vi på tilbudskode samler alle de beste tilbud, rabatter, salg og kampanjer på X-Life til deg, så sjekk innom oss først, så du kan spare mest mulig penger!

 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 7 upålitelige tilbud

25% rabatt på alt hos X-life

Midt sesong salg hos X-life!

Tilbud på utvalgte kundefavoritter hos X-life

Opptil 95% rabatt på Black Friday hos X-life

Opptil 75% avslag hos X-life

Tilbudskode: 25% rabatt på valgfri vare hos X-life

Black Friday salg X-Life – 25 – 95% rabatt på hele butikken!

 

Copyright © 2018 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com