NO
Rabattkoder, Salg og Kampanjer - Tilbudskode.com
 

Deevotion Rabattkode & kampanjer - www.deevotion.info/

Store RSS

Deevotion "Time is precious– make today count"

Deevotion tilbyr vakre, foranderlige klokker for kvinner.

Med Deevotion klokkene har Pia og Eva Nyström skapt et helt nytt konsept – en feminin klokke du kan kombinere og forandre etter humør, smak og stil. Klokkeremmene på alle Deevotion klokker er utbyttbare og håndlagde med materialer av høy kvalitet: krystaller, edelstener, perler og lær bindes sammen og preger varemerket. Hos Deevotion kan du uten tvil velge klokke til en hvilken som helst anledning. Deevotion følger nøye med på nye trender og produserer klokker deretter.

Leveringstiden er på 1-5 virkedager

Deevotion er selvsagt opptatt av priser, akkurat som vi hos tilbudskode. Tilbudskode.com holder øye med Deevotion og sikrer at du får informasjon om de beste tilbudene, salgene og tilbudskodene.

 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 1 aktive kampanjer

Gratis frakt från Deevotion

Pia og Eva Nystrøm har alltid hatt em stor lidenskap for trender. Deevotion startet i grunn med en stor tragedie. I 2004 raste en stor Tsunami over Sydøst Asia og Pia mistet begge sine sønner i katastrofen. Sorgen var uendelig, men Pia, laget som hun er, fant en positiv kraft gjennom sin kreative personlighet og fant på den måten veien tilbake til livet. For selv med alt livet bærer med seg, er livet vakkert, og dette har Pia og Eva gitt uttrykk for gjennom sin lidenskap for å skape smykker som man alltid kan føle seg vakker i. For Pia og Eva er det viktig å formidle hvor viktig det er å følge sitt hjerte og ha mot til å ta i bruk alle de mulighetene livet tilbyr oss.
Dette er hva som driver damene bak Deevotion, et stort ønske om å dele det vakre i livet med så mange så mulig. Med sitt store talent for å lage smykker har Deevotion skapt et helt nytt konsept med klokkene sine. Feminine klokker du kan forandre som du vil fordi remmen på klokkene er utbyttbare, her er det bare å bytte etter humør og anledning. Remmene er selvfølgelig håndlagde i materialer av høy kvalitet: krystaller, edelstener, perler og lær.
Deevotion setter sine kunder høyt og anser kundeservice som en stor del av jobben. Hvis du lurer på noe er det bare å sende en mail og du får svar i løpet av 24 timer. Deevotion snakker også gjerne med deg på telefonen.
 

Copyright © 2017 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com