NO
Rabattkoder, Salg og Kampanjer - Tilbudskode.com
 

21 Diamonds Rabattkode & kampanjer - www.21diamonds.no

Store RSS

21 Diamonds 21Diamonds er en nettbutikk som har spesialisert seg på salg av spesial lagde smykker, som kunden kan personalisere. Disse toppkvalitets smykkene, med sertifiserte edelstener og edelmetaller av høy kvalitet lages på bestilling eller du kan velge noen av standard smykkene. Smykkene lages i Tyskland, av håndverkere som ivaretar tyske gullsmedtradisjoner.

Hvis du ønsker å gi en spesiell gave, finner du den perfekte gaven hos 21Diamnonds. Du velger fritt mellom ferdig produserte smykker eller skreddersydd design. 21Diamonds har jevnlig gode kampanjer og ikke minst gode tilbudskoder som gir deg rabatt på en rekke smykker. Erfarne designere hjelper deg å finne den rette designen som passer perfekt til den som skal få gaven.  De har gratis frakt, og på retur. Du har hele 30 dager på deg til å bestemme deg. 21Diamonds har jevnlig kampanjer, så følg med på tilbudskode.com for å få med deg de siste kampanjene og salgene fra 21Diamonds.

  • diamanter, tilbud diamanter, rabatt diamanter
 

Aktive Tilbud

På nåværende tidspunkt 1 aktive kampanjer

Gratis frakt og retur från 21 Diamonds

21Diamonds er en gullsmedbutikk på nett, og akkurat som i en fysisk gullsmedbutikk vil du finne smykker laget av edelt metall med diamanter og andre edelstener.

Hovedkontoret er i München og 21Diamonds er et selskap i sterkt vekst. De har et stor utvalg av forskjellige smykker, med alt  fra ringer til halskjeder. Dette er tyske gullsmedtradisjoner på sitt beste, med produkter av topp kvalitet. Erfarne smykkedesignere står bak designen og erfarne gullsmeder og smykkekunstnere setter ideen ut i livet.

21Diamonds har mange ferdig designede smykker. Men fokuset til 21Diamond er at kunden skal få muligheten til å designe sine egne smykker, i edelt mental. Derfor tilbyr 21Diamonds kundene muligheten til å skredderys smykkene etter eget ønske. Denne designen, etter kunden har godkjent denne, blir så virkeliggjort av  erfarne gullsmeder. Selvsagt brukes kun sertifiserte edelstener og edelmetall.
For å sikre toppkvalitet, så vil de fleste spesial designede smykkene bli produsert i Pforzheim. Dette er en by som er kjent for lange tradisjoner innen smykkeproduksjon.

21Diamonds gir deg muligheten til å lage en helt spesielt forlovelses ring eller en giftering. Da er du garantert et helt unikt smykke, og en helt unik gave.
Det er selvsagt også mange andre muligheter for å designe andre gaver, eller kanskje du vil ha noe til deg selv?

21Diamonds kan hjelpe deg med det meste og så lenge du har ideen så kan de hjelpe deg å realisere den.
Denne nettbutikken er verdt et besøk for å se på alle de forskjellige flotte smykkene de selv har designet og se på muligheten for at du kan designe ditt eget, helt unike smykke med hjelp av 21Diamonds.
 
 

Upålitelige tilbud

På nåværende tidspunkt 6 upålitelige tilbud

Tilbudskode: 500 kr rabatt på smykker hos 21 Diamonds

Kjøp for over 5000 kr og få 500 kr i rabatt hos 21 Diamonds

Gratis perleørdobber satt i 9kt gull!

Tilbudskode: 10% i rabatt hos 21Diamonds

Gratis frakt og retur hos 21Diamonds

Tilbudskode: Eksklusive julegaver hos 21Diamonds

 

Copyright © 2017 | Når du leter etter en rabattkode - besøk Tilbudskode.com